Meer informatie Xenoblade Chronicles X release voor Wii U

  De Nintendo Direct uitzending heeft al veel moois gebracht. De Xenoblade Chronicles X release voor Wii U aankondiging droeg hier ook aan bij.

  We zien in de trailer bovenaan dit artikel een prachtige HD wereld. De Wii U heeft duidelijk veel meer kracht in huis dan de Wii. Het ruimteschip waar onze protagonisten zich op bevinden wordt neergehaald, en landt op de planeet Mira.

  Hier is al leven aanwezig, in de vorm van allerlei bizarre planten en dieren. Vreemde wezens vliegen rond, en we zien drie helden rondrennen en klauteren op de planeet.

  Xenoblade Chronicles X release, ook naar 3DS

  Naast een Xenoblade Chronicles X release voor de Wii U, komt er ook een versie voor de 3DS. Deze komt al in april uit.

  Het vorige deel in de Xenoblade franchise, Xenoblade Chronicles voor Wii, kreeg een zeer mooie 9,2 in onze review:

  "Wij van XGN willen hierbij iedereen die ook maar iets te maken heeft gehad met Operation Rainfall, hartelijk bedanken. Zonder hen hadden wij nooit van dit onvoorziene pareltje mogen genieten, met zijn prachtige wereld, ondersteund door de fenomenale muziek en het verrassend diepe vechtsysteem.

  Dat we daarvoor een klein beetje chaos en matige voice-acting en lipsychronisatie moeten doorstaan, nemen we graag voor lief. We kunnen niet wachten op wat Operation Rainfall verder voor ons in petto heeft!"

  Wanneer de Xenoblade Chronicles X release precies zal zijn in 2015, is nog onbekend. Je kunt wel het personage Shulk uit Xenoblade alvast gebruiken in Super Smash Bros voor Wii U!

  Xenoblade Chronicles

  Verkijgbaar vanaf 19 august 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.