Meer informatie over Hitman release - Game wordt episodisch

  Ontwikkelaar IO interactive heeft meer informatie bekendgemaakt over de Hitman release, onder andere dat Hitman een compleet episodische game zal worden. Naast het nieuwe releaseschema zal ook het prijsschema van de game aangepast worden.

  Dit verklaart ook waarom de game recentelijk uit de PlayStation Store is gehaald. Toen werd al gezegd dat de 'inhoud' van de pre-orders aangepast zouden worden. Nu zal Hitman uitgebracht worden als een 'ware episodische AAA game ervaring', die de nadruk legt op live content.

  Hitman release bevat wekelijkse en maandelijkse content

  Volgens IO Interactive zullen de Prologue missie en de locatie Parijs op 11 maart uitkomen, waarbij de volgende locatie in april verschijnt en zich in Italië zal bevinden. In mei zal een locatie in Marokko uitkomen. Vervolgens kunnen spelers maandelijkse content updates verwachten, waaronder drie extra locaties: Thailand, de VS en Japan tot het seizoen tot een einde komt in Japan later in 2016.

  Bovendien zal Hitman wekelijkse live events en extra geplande content krijgen, tussen de maandelijkse updates door. Deze episodische Hitman release betekent ook een verandering voor de prijs: in plaats van een game van 60 euro aan te schaffen, gaat het nu wat anders.

  Nieuw systeem voor prijzen

  Een nieuw Intro Pack is onthuld, die de Prologue missie en de Parijs levels bevat. Dit pakket zal 15 dollar gaan kosten of het regionale gelijke hiervan. Elke volgende locatie zal 10 dollar extra gaan kosten, of spelers kunnen kiezen voor het Upgrade Pack, dat 50 dollar zal kosten en de volledige game bevat.

  Ook kunnen spelers ervoor kiezen de volledige game en alle aankomende content voor 60 dollar van tevoren te kopen. Dit pakket bevat alle content die in 2016 verschijnt, samen met alle live en extra content. Een fysieke versie van Hitman komt aan het einde van 2016 uit.

  Spelers op de PlayStation 4 krijgen exlcusieve toegang tot The Sarajevo Six, die 6 extra contracten bevat, een voor elke locatie. De Hitman beta begint op 12 februari op PS4 en 19 februari op PC. Spelers die het Intro Pack of de complete game pre-orderen krijgen gegarandeerd toegang. De Hitman release is op 11 maart digitaal voor PS4, Xbox One en PC.

  Hitman

  Verkijgbaar vanaf 11 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.