Meer gameplay in volledige Star Wars Jedi Fallen Order EA Play demo

  De eerste gameplay beelden van Star Wars Jedi Fallen Order toonde volgens sommige fans een lineaire actiegame met Uncharted invloeden. Respawn heeft nu een statement en verlengde gameplay demo uitgebracht om te bewijzen dat dit absoluut niet het geval is.

  Op EA Play werd begin deze maand de eerste gameplay trailer onthuld. Deze 15 minuten durende trailer liet zien hoe de padawan Cal Kestis met zijn lightsaber Stormtroopers te lijf ging en een paar krachtige Force moves deed. De beelden die nu zijn uitgebracht werden tijdens EA Play al achter gesloten deuren getoond, maar zijn nu beschikbaar voor iedereen.

  Wat is er te zien in de Star Wars Jedi Fallen Order EA Play gameplay?

  De nieuwe beelden voegen in totaal 10 minuten aan de gameplay die tijdens de EA Play livestream getoond werd. In deze beelden zijn een aantal nieuwe dingen op te merken. Zo is er een onderdeel van de Kashyyyk missie te zien waarin Kal met een ATAT verwoestingen aanbrengt

  Daarnaast worden onder andere de personages Seer en Greez geïntroduceerd en zien we hoe Kal de Stinger Mantis betreedt, het schip dat gebruik wordt om naar andere planeten te reizen. Dit laat zien dat Star Wars Jedi Fallen Order veel vrijheid aan te speler geeft. De nieuwe gameplay laat ten slotte meer zien van de Metroid en Dark Souls invloeden die Game Director Stig Asmussen in zijn blogpost bespreekt.

  Star Wars Fallen Order

  Welke informatie is er nog meer bekend?

  In een uitgebreide blogpost op de site van EA heeft Game Director Stig Asmussen een aantal interessante details bekendgemaakt over Respawns visie over de game en de reactie op de kritiek op de eerste Star Wars Jedi Fallen Order gameplay trailer.

  Dit is wat Stig Asmussen onder andere te zeggen had:

  "Voor EA Play was het ons doel om 15 minuten aan in-game beelden te laten zien die de lightsaber gameplay op een overtuigende manier weergeeft en overeenkomt met het algemene beeld dat we hebben van een Jedi. Wat zeker niet gedacht moet worden is dat de combat overpowered of makkelijk is. Ik beloof dat er een aanzienlijke hoeveelheid diepte en uitdaging in ons combat systeem gevonden kan worden."

  Star Wars Jedi Fallen Order is vanaf 15 november beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Star Wars Jedi: Fallen Order

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.