Meer details Beyond Good and Evil 2 onthuld

  Ontwikkelaar Ubisoft heeft meer informatie vrijgegeven over Beyond Good and Evil 2, iets wat de gameontwikkelaar via een livestream deed. Verwacht verder ook meer details over Beyond Good and Evil 2 tijdens de E3.

  Via haar zogenaamde Space Monkey Report liet het team van Beyond Good and Evil 2, onder leiding van Michael Ancel, meer van de game zien. Op de beelden, die je hierboven kunt bekijken, valt de vrijheid van de game op. Je kunt als ruimtepiraat ontzettend veel doen op het eerste gezicht en dit is dan ook iets waar Ancel over sprak. Hij sprak ook over het feit dat er nog "ontzettend veel te doen is, dus het duurt nog wel even voordat de game klaar is."

  Details Beyond Good and Evil 2 uitgelegd

  Verder liet Ubisoft weten dat er zo'n 120 mensen aan de game werken en dat er bij de aanstaande E3 meer details over Beyond Good and Evil 2 worden onthuld. Verder liet de ontwikkelaar tijdens de livestream iets meer weten over de wereld waarin de game zich afspeelt en hoe Beyond Good and Evil 2 aansluit op zijn voorganger en voornamelijk op diens hoofdpersoon Jade.

  Ancel liet ook weten dat de game een actie-avonturen RPG gaat worden die je alleen of coöperatief met je vrienden kan spelen. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt en als wij Ancel mogen geloven duurt het nog wel een tijdje voordat we aan de slag kunnen met Beyond Good and Evil 2.

  Beyond Good & Evil 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.