Meer Call of Duty WW2 DLC info bekendgemaakt

  Er is meer info omtrent de eerste Call of Duty WW2 DLC naar buiten gekomen. Activision heeft een video vrijgegeven waarin de ontwikkelaars van Sledgehammer Games laten zien wat we allemaal kunnen verwachten van de eerste uitbreiding van de game, die Resistance heet.

  Het is voor fans nog even wachten want de eerste uitbreiding zal pas op 30 januari te spelen zijn voor PS4 spelers en is volgens Sledgehammer Games de ''grootste en meest opwindende uitbreiding'' waar het bedrijf aan heeft gewerkt. Spelers op de PC en Xbox One moeten een maandje extra wachten op de DLC.

  Call of Duty WW2 DLC met nieuwe maps

  Bij een uitbreidingspakket van Call of Duty kunnen we tenminste altijd één ding verwachten: nieuwe maps! In deze Resistance DLC zitten drie nieuwe multiplayer maps, Valkyrie, Anthropoid en Occupation. Al deze maps zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen in de oorlog.

  Zo is Valkyrie de map waar Operation Valkyrie plaatsvond, deze operatie was bedoeld om Hitler te vermoorden in de bunker waar hij op dat moment verbleef, helaas mislukte de missie. Anthropoid kennen we van de gelijknamige operatie in Praag, waar ook een film van is gemaakt met Cillian Murphy in de hoofdrol. Occupation is een remake van de map Resistance, die we nog kennen uit Modern Warfare 3.

  Zombies

  Ook is er nieuwe inhoud voor de Zombies mode. Er komt een nieuwe map genaamd Darkest Shore waarbij we nieuwe en ook slimmere zombies kunnen neerknallen. Ook is er een nieuwe wapen beschikbaar, dit wapen bestaat uit een zaag en machinegeweer. Ideaal om een paar zombies neer te halen!

  Vanaf 30 januari kun je hier allemaal mee aan de slag op je PS4 en een maand later op de Xbox One en PC. Er komen ook nog drie andere uitbreidingen aan, maar wanneer deze zullen verschijnen en hoe ze heten is nog niet bekend.

  Call of Duty: WW2

  Verkijgbaar vanaf 3 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.