Meer bekendgemaakt over de Red Dead Redemption 2 wapens

  Er zullen in Red Dead Redemption 2 meer dan 50 wapens beschikbaar zijn. Net als de andere aspecten van het spel kunnen de wapens flink worden aangepast. Er is voor iedere situatie een geschikt strijdmiddel. Nu is er meer bekend over een aantal Red Dead Redemption 2 wapens.

  Er is meer bekend geworden over vier verschillende Red Dead Redemption 2 wapens. Op een post op de website van Rockstar Games staat een poster van de wapenwinkel Wheerel, Rawson and Co Sporting Goods and Gun Department.

  Red Dead Redemption 2 wapens details

  Hierop staan de Cattleman Revolver, Volcanic Pistol, Springfield Rifle, Sawed-Off Shotgun en de Litchfield Repeater. Voor alle informatie over deze wapens kun je de blogpost van Rockstar Games bekijken.

  Iedere situatie vraagt om een ander wapen. In Red Dead Redemption 2 zijn er enorm veel mogelijkheden als het gaat om de aanpassingen aan je vuurijzers. Er zijn visuele aanpassingen, maar ook aanpassingen die de prestatie verbeteren. Je kunt verschillende soorten munitie kiezen, zoals Split Point, High Velocity of Explosive ammo.

  Alle wapens worden bewaard in het zadel op je paard. Wanneer je op een avontuur gaat waarbij je je paard niet meeneemt, moet je van te voren goed nadenken over welke wapens je wil gaan meenemen. Aan de wapens kunnen verschillende attachments worden toegevoegd, zoals verschillende barrels, grips, sights en scopes.

  Red Dead Redemption 2 Dead Eye feature

  Ook Dead Eye komt terug in Red Dead Redemption 2. Hiermee wordt de tijd vertraagd, waardoor je je tegenstanders makkelijker kunt raken. De fatale punten op het lichaam worden getoond, waardoor je je tegenstanders in een schot kunt elimineren. Hoe verder je in de game komt, hoe sterker Dead Eye wordt.

  Red Dead Redemption 2 komt op 26 oktober 2018 uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De online content is voor 30 dagen PlayStation 4 exclusief.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.