MediEvil PS4 versie in de maak en getoond op PlayStation Experience

  Echte klassiekers sterven nooit. Waar Wolfenstein als sinds het oude Wolfenstein 3D in leven is, krijgen ook andere oude games zo nu en dan een opfrisbeurt. Met de aankondiging van de MediEvil PS4 versie geldt dat ook voor het originele PlayStation 1 spel uit 1998!

  Nog net voor de millenniumwisseling kwam er een bizarre hack ’n slash game uit voor de PlayStation 1, waarin de speler in de huid….erm botten kroop van Sir Daniel Fortesque. Als deze held moest je vervolgens tal van andere ‘foute’ skeletten kapotmeppen met zwaarden, hamers en andere middeleeuwse wapens.

  MediEvil PS4 versie heeft nog geen releasedatum

  Tijdens de PlayStation Experience liet de CEO van Sony een trailer zien waarin de aankondiging van een PlayStation 4 versie van MediEvil wordt aangekondigd. In het filmpje wordt onder andere beloofd dat de nieuwe game een flinke oppoetsbeurt krijgt wat betreft visuele effecten en dat er ook een ondersteuning voor 4K resolutie bij het spel hoort.

  Een releasedatum voor de game is nog niet bekendgemaakt. Wil je alvast in de stemming komen voor de terugkeer van Sir Daniel Fortesque, dan kan je MediEvil hier voor de PSP kopen en beginnen met het definitief vermoorden van skeletten!

  MediEvil

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.