MediaMarkt investeert in Count3r app voor verbetering klantenservice

  Mediamarkt investeert in Count3r, een startup die een app heeft ontwikkeld voor winkelpersoneel. Door te investeren in het bedrijf wil Mediamarkt de kwaliteit van fysieke winkels verbeteren.

  De app van Count3r is bedoeld voor winkeliers om beter inzicht te geven in de producten die de winkel op dat moment in huis heeft. De app biedt informatie over het product, over de winkel en kan de verkoper voorraadinformatie verschaffen. De verkoper kan op deze manier klantgericht te werk gaan.

  Mediamarkt investeert in Count3r voor verbetering van klantenservice

  Mediamarkt wil graag gebruik maken van de app om de klanten in de winkel beter van dienst te zijn. Door Count3r te integreren in alle winkels van MediaMarkt wil het bedrijf sterker worden op zowel internet als in de fysieke winkels. Binnen één jaar moeten alle Mediamarktvestigingen voorzien zijn van Count3r.

  Later wil de winkelketen de app uitrollen voor andere vestigingen in Europa. Count3r is drie jaar geleden ontstaan op de TU Delft. Het doel van het bedrijf is om fysieke winkels te digitaliseren en de klant verschillende manieren van winkelen aan te bieden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.