MediaMarkt deals - Kies je kado voor een euro

  MediaMarkt komt met een nieuwe actie op de proppen, namelijk de kies je cadeau voor een euro.Van nu tot en met 4 maart krijg je bij MediaMarkt voor één euro een cadeau bij een aankoop. Dit geldt in de winkels, alsook online. Zo kun je bijvoorbeeld een spelcomputer kopen met een ander groot apparaat erbij waarbij de totaalprijs nu voordeliger is dan als je de beide dingen normaal los koopt.

  In de MediaMarkt kun je deze week profiteren van spotgoedkope aanbiedingen inclusief heuse euro deals. De spelregels gaan als volgt, bij een van de aanbiedingen heb je de mogelijkheid om een ander product voor één euro erbij te kopen.

  Daarbij is het niet zo dat je de deal zelf bepaalt, de optie krijg je door MediaMarkt aangeboden. Deze week loop je dus niet met één product uit de plaatselijke MediaMarkt, maar met twee.

  MediaMarkt deals om in de gaten te houden

  Voor de gamers onderons heeft MediaMarkt een paar bundels bedacht. Een aantal op een rijtje:

  Naast deze bovengenoemde aanbiedingen heeft MediaMarkt nog veel meer acties voor je klaar liggen. De actie geldt zowel in de winkels als in de webshop. De kies je kado voor een euro actie loopt tot 4 maart, dus wees er snel bij.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.