MediaMarkt BTW dagen actie 2018 staat weer voor de deur!

  Btw? Weg ermee! Dat is de btw dagen actie die MediaMarkt al jaren gebruikt. Nu is het eind januari weer zover, want vanaf 25 januari betaalt de elektronica winkel voor vier dagen lang de btw van de producten die je koopt in de winkel of online.

  Al sinds 2005 haalt de MediaMarkt deze actie erbij en ook dit jaar wil de winkel het weer groots aanpakken. Op welke producten we korting zullen krijgen is nog niet bekend, maar het zal niet lang meer duren voordat we te zien krijgen wat voor aantrekkelijke aanbiedingen er zullen zijn.

  In 2016 begon de actie op 27 januari en in 2017 begon de actie op 26 januari. Het lijkt er dus op dat in 2018 we de actie op de 25e van maand januari kunnen verwachten.

  Btw dagen actie niet voor alles

  Niet op elk product zul je een korting van 21% krijgen. In de voorgaande jaren werden producten als games, films en muziek uitgesloten van de actie. Helaas, maar er zijn nog genoeg andere soorten producten die we voor een prima korting mee naar huis kunnen nemen. Zo komt de actie perfect uit als je een nieuwe TV nodig hebt!

  Ondanks dat de btw 21% bedraagt, zal de effectieve korting 17,36% zijn. Kijk maar naar het volgende voorbeeld:

  Stel: een tv kost €1.210,- inclusief btw. De getoonde actieprijs in de webshop is als volgt voor jou berekend: €1.210,- x (100/121) = €1.000,- exclusief btw. Jouw btw-voordeel is dus €210,- oftewel 17,36%.

  Of er dit jaar andere winkels mee gaan doen aan de actie van de MediaMarkt is nog niet bekend. Als je van plan bent om voordat de actie begint al dingen in te slaan en over 14 dagen je korting terug te vragen, dan is dat niet mogelijk zoals dat normaal gesproken wel is. De producten moeten tijdens de actieperiode gekocht worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.