MediaMarkt 3 halen, 2 betalen actie van start!

  Liefhebbers van games, films of muziek opgelet. Vanaf vandaag heeft de MediaMarkt een aanbieding voor jou. Namelijk de wel bekende MediaMarkt 3 halen, 2 betalen actie keert terug, zowel in de winkel als online. De actie is geldig op het gehele muziek, film en games assortiment.

  Veel uitleg heeft de actie niet nodig, maar om verwarring te voorkomen leggen we het bij deze nog even uit; Koop drie entertainment producten, zoals films, muziek of games, en betaal er maar voor twee!

  Alle combinaties zijn mogelijk; dus koop gerust die ene film die je vriendin altijd al wilde zien (een Valentijnsdag tip?), die game waar je al maanden voor spaart en nog een CD erbij. Games die je onder andere kunt halen zijn GTA 5, FIFA 18 en Player Unknown's Battleground.

  Bekijk hier het assortiment van producten voor de 3 halen, 2 betalen actie.

  MediaMarkt 3 halen, 2 betalen voorwaarden

  Alle gekheid op een stokje, want er zitten nog wel een aantal voorwaarden aan de actie vast; zo is het goedkoopste artikel gratis en is het uitsluitend geldig op de aanwezige voorraad. Amiibo-, Infinity- en Sylanders-figuren, pre orders en accessoires zijn uitgesloten van de actie.

  De actie loopt vanaf vandaag 12 februari en duurt tot en met zondag 18 februari, wees er dus snel bij!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.