Media Markt Switch games massaal uit voorraad tijdens 3 halen 2 betalen actie

  Je opent de webshop om bij de Media Markt Switch games aan te schaffen. 3 halen, 2 betalen, dat is toch een geweldige deal die je niet links kunt laten liggen? Als dit je insteek was, dan zul je van een koude kermis thuiskomen.

  Je zult mogelijk misgrijpen! Momenteel is het namelijk slechts ten dele mogelijk om bij de Media Markt Switch Games in de webshop aan te schaffen. Een game als Super Mario Odyssey of Mario Kart 8 kun je rustig aanschaffen. Maar het grootste deel van het assortiment stond in de webshop al niet meer op voorraad voordat de dag gisteren ook maar op gang kwam.

  Media Markt Switch games uit voorraad

  Het valt voornamelijk op hoeveel titels er ontbreken in het assortiment van de Media Markt. Als je van plan was om Splatoon 2 of Mario + Rabbids Kingdom Kingdom Battle te kopen, zal de webshop aangeven dat dit niet mogelijk is. Je zult je toch met andere games moeten zien te vermaken of een kijkje moeten nemen in een fysieke Media Markt winkel om te zien of je de games daar kunt halen.

  Media Markt Switch Games

  In de webshop zijn de volgende Switch games niet meer te koop:

  Het is onbekend wanneer Media Markt haar assortiment weer aanvult. Mario + Rabbids Kingdom Kingdom Battle raakte dit weekend al uitverkocht door een flinke prijsdaling. Mogelijk vult Media Markt dit later aan. Overigens is het niet enkel kommer en kwel, want over drie dagen verschijnt Bayonetta 2 voor de Switch. Een game die meedoet aan de 3 halen 2 betalen actie.

  Stunten met acties

  3 halen, 2 betalen is één van de vele acties die Media Markt organiseert. Jaarlijks komt Media Markt ook met een BTW actie, die elke keer onder vuur komt te liggen door kritische consumenten. Al verschillende keren is Media Markt hierbij verweten om de prijzen van producten te verhogen, net voordat de actie daadwerkelijk van start gaat. Media Markt zelf geeft aan dagelijks te concurreren met andere partijen om op die manier goede prijzen aan te bieden en dus niet bewust prijzen te verhogen.

  Wat betreft de Switch games is het nu niet voor iedereen een even goede deal. Maar de 3 halen 2 betalen actie geldt ook voor de andere consoles en dan is een gratis game mooi meegenomen. Wil je bijvoorbeeld de nieuwe UFC 3, Dragon Ball Fighter Z én Kingdome Come Deliverance halen (vandaag verschenen), dan zal dat geen probleem zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.