Media Markt Cyber Monday Deals 2017 - Crash Bandicoot 25 euro!

  Het is Cyber Monday! Reden genoeg voor verschillende winkels om de nodige producten in prijs te verlagen. Zo ook bij de Media Markt Cyber Monday deals, want Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kost tot en met zondag slechts 25 euro.

  Net zoals vele andere winkels doet de Media Markt de Black Friday en Cyber Monday in één keer. Zo lopen de deals dit jaar van 24 november tot en met 27 november en blijven ze veelal hetzelfde. Zij het niet dat de elektronicagigant toch nog een Cyber Monday verrassing voor ons in petto heeft door Crash Bandicoot N. Sane Trilogy alleen tot en met zondag voor slechts 25 euro aan te bieden. In die zin is het niet echt een Cyber Monday deal, de korting loopt immers de hele week, maar een flinke Cyber Monday verrassing is het wel.

  Crash Bandicoot alleen nog in fysieke winkels verkrijgbaar

  Dat veel mensen op zo'n goedkope Crash Bandicoot game zitten te wachten, blijkt wel uit hoe hard het gaat. De game is namelijk niet meer te bestellen via de Media Markt webshop. De game is nog wel te koop in de fysieke winkels, maar lang ook niet bij allemaal.

  Volgens de Media Markt zelf is het spel sowieso nog wel beschikbaar in de filialen in Amersfoort, Den Haag, Alkmaar en bij de Amsterdam ArenA. Wees er dus snel bij, want ook daar is de voorraad niet oneindig!

  Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kwam in juni van dit jaar uit voor de PlayStation 4. Het betrof een gebundelde remake van de eerste drie delen. In onze review waren we positief over de game, wat resulteerde in een keurige 8.

  Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 30 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.