Media Markt actie van de week, PS4 Pro met Call of Duty en GTA V

  Er is een nieuwe Media Markt actie verschenen. De actie is onderdeel van een wekelijkse aanbieding en verloopt op 16 juli. We hebben alle details op een rij gezet.

  Mocht je voor de aanbieding gaan, krijg je GTA V en Call of Duty: Infinite Warfare hierbij.

  In onze GTA V review (voor de huidige generatie consoles) gaven wij de game een dikke 9. Het vijfde deel uit de Grand Theft Auto serie kwam oorspronkelijk uit in 2013. De versies voor de huidige generatie consoles verscheen in 2014. Het is wonderbaarlijk dat de game nog steeds zo goed wordt onderhouden, met nog steeds nieuwe content voor bijvoorbeeld GTA Online.

  In onze Call of Duty: Infinite Warfare review gaven wij de game een goede 8. De game voelt aan als een film en bevat een enorm vette zombie-modus! De nieuwste DLC van de game, Absolution, zag deze maand zijn release.

  Informatie over de Media Markt actie

  We zetten op een rij wat je allemaal kunt krijgen met de PlayStation 4 actie. Via deze link kan je de PlayStation 4 bestellen voor €388,-.

  • PlayStation 4 Pro met 1TB opslag.
  • Grand Theft Auto V.
  • Call of Duty: Infinite Warfare.
  • Een PlayStation Plus lidmaatschap voor drie maanden.

  Dit allemaal krijg je voor een bedrag van €388,-. Een losse PlayStation 4 Pro kost al rond dit bedrag, waardoor je met deze actie zeker waar krijgt voor je geld.

  De actie loopt tot en met 16 juli 2017, dus wees er snel bij!

  Call of Duty: Infinite Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.