Respawn Entertainment werkt aan een nieuwe Medal of Honor voor VR

  EA's klassieke first-person shooter-franchise Medal of Honor krijgt een VR game voor de Oculus Rift. Het spel gaat Medal of Honor: Above and Beyond heten en het komt uit in 2020. Het spel wordt ontwikkeld door Respawn Entertainment, de maker van shooters als Titanfall en Apex Legends.

  Net als de originele Medal of Honor, die in 1999 uitkwam, speelt Above and Beyond zich af in het West-Europese setting. Spelers nemen de rol aan van een medewerker van het Office of Strategic Services (OSS) die specifieke missies krijgt om Nazi-Duitsland te ondermijnen. Multiplayer staat ook op de planning, maar daar zijn geen aankondigingen over gedaan.

  Medal of Honor VR missies

  De missies zijn verspreid over een groot gebied in Euroa. Van een dorpje in Frankrijk tot hoog de bergen in Noorwegen; je komt overal. Er zal ook een missie zijn waarin jij landt op een van de stranden in Normandië. De laatste game zal ook sequenties bevatten die plaatsvinden op een motorfiets en in een onderzeeër. Spelers moeten ook hun beste beentje voor zetten, want schieten is niet het enige wat je moet gaan doen. Je gaat ook klimmen, zwemmen, skiën en zelfs pianospelen.

  Above and Beyond krijgt tevens wat extra content, waarin interviews met WWII veteranen te zien zijn. In een van de scenes is een veteraan te zien die via VR de plek bezoekt waar hij in 1944 een kruispunt verdedigde tegen zwaar bepantserde tanks.

  Medal of Honor: Above and Beyond komt uit in 2020.

  Medal of Honor: Above and Beyond

  Verkijgbaar vanaf 11 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.