Marvel breidt MCU Phase 4 uit met nog meer titels streamingdienst Disney Plus

  Er staat al een heleboel op de agenda voor het MCU Phase 4 op Disney Plus. Nu zijn er tijdens de D23 Expo nog meer titels aangekondigd die onderdeel gaan worden van de reeks Marvel series. Marvel fans kunnen dus flink wat uren kijkplezier verwachten.

  Disney

  Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe wordt met maar liefst drie nieuwe titels uitgebreid. Het gaat hier over de vrouwelijk Hulk (She-Hulk), Ms. Marvel en Moon Knight. Alle drie de projecten komen naar Disney Plus.

  Disney Plus uitgebreid met meer MCU Phase 4

  Marvel pakt flink uit als het om MCU Phase 4 gaat. Zo werd er tijdens de San Diego Comic-Con al een hele waslijst aan films en series aangekondigd met daarin superhelden van Marvel. Waar het eerst leek dat we ruim 2 jaar plezier aan het Marvel Cinematic Universe zouden mogen beleven, lijken hier nog één a twee jaar achteraan te worden geplakt. Voor alle series is nog niet duidelijk wanneer ze precies uitkomen.

  Tijdens de projecten maken we kennis met onder andere She-Hulk. Dit is in de comics de nicht van Bruce Banner (de normale Hulk). Ze is supersterk en groen als een broccoli, maar in tegenstelling tot Banner hoeft zij niet ontzettend veel moeite doen om haar woedde onder controle te houden. Het minder bekende personage Moon Knight, een voormalig CIA-agent, lijkt ook belangrijk te worden in het MCU. Verder zien we de eerste moslima superheld Ms. Marvel verschijnen. De avonturen van de helden sluiten aan bij de Phase 4 films.

  Hoe zit het met de films?

  Helden als Ms. Marvel komen niet alleen in de series van Disney Plus voor. Zo zal ze na haar debuut ook in de films terugkeren. Dit is interessant omdat Marvel eerder de films en series redelijk scheidde. Denk aan Iron Fist en The Punisher die nooit in de films voorbij kwamen en enkel in de Netflix series avonturen beleefden. Nu is de lijn tussen films en series sowieso al vager omdat filmhelden als Loki en Falcon en The Winter Soldier series krijgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.