Matrix 4 cast verrijkt met Neil Patrick Harris

  Voor de vierde Matrix film wordt volop naar castleden gezocht, terwijl oude bekenden graag aanhaken voor een nieuwe verschijning. De laatste toevoeging aan de cast is een bekend gezicht, namelijk Neil Patrick Harris. De How I Met Your Mother-acteur zal een rol in de film gaan vertolken, maar welke is nog onbekend.

  Warner Bros. Ent. All rights reserved.

  De komende Matrix film zal niet alleen nieuwe castleden zoals Harris verwelkomen. Eerder al werd bekend dat oude bekenden Keanu Reeves en Carrie-Ann Moss weer terugkeren in het universum van de Matrix. Zij zullen als vanouds in de huid kruipen van respectievelijk Neo en Trinity.

  Aan deze lijst van bekende gezichten lijkt nu een derde toegevoegd te worden, namelijk Jada Pinkett Smith. Zij is in gesprek om haar rol van Niobe weer op te pakken in de nieuwe film. Of ze deze rol ook daadwerkelijk gaat vertolken, is nog even afwachten, maar het zou zeker tof zijn.

  Matrix 4 casting in volle gang

  De casting voor Matrix 4 is in volle gang en de lijst met acteurs groeit gestaag. Dat moet ook wel, want de opnames voor de film moeten beginnen in de loop van 2020. De vierde telg in de franchise zal naar verluidt nieuwe verhalen gaan vertellen die door Lana Wachowski geregisseerd worden. Zij was mede verantwoordelijk voor de eerste drie Matrix films.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.