Master Overwatch website met alle hero statistieken

  Overwatch is enkele weken uit en het lijkt een monsterhit te worden. De game wordt op PlayStation 4, Xbox One en PC kapot gespeeld door zeven miljoen spelers. Nu is er een Master Overwatch website in het leven geroepen die alle statistieken van de gespeelde heroes opslaat en weergeeft.

  De Master Overwatch website zorgt ervoor dat alle statistieken van de heroes worden opgeslagen en te vinden zijn voor spelers. Zo kan je van iedere hero zien hoe ze het online doen of kan je vinden hoe je het team van je tegenstander kan counteren.

  Zo is te zien dat Genji bijvoorbeeld op de negende plaats staat van gekozen heroes en een winratio van 1.8 geniet. Mercy, de support hero, is de meest populaire van het stel.

  Niet alleen uiteenlopende statistieken van iedere hero zijn terug te vinden op de Master Overwatch website, ook alle abilities staan er uitgelegd. Evenals de hele lore achter de hero en alle vrij te spelen skins. Kortom iedere Overwatch fan wordt met deze Master Overwatch website op zijn of haar wenken bediend. Ook voor leaderboards kan je terecht op deze site, want alle statistieken met betrekking tot score, KDA, geblokte damage en veel meer kan je hierop terugvinden.

  Master Overwatch website statistieken

  Nog even wat statistiekjes voor de liefhebber: Mercy is dan wel de meest favoriete hero, maar heeft eveneens het laagste winpercentage met ruim 48%. Symmetra heeft de hoogste winrate met 61.7%.

  Ook Lucio is niet alleen ontzettend populair met een tweede plek, maar haalt ook nog eens de hoogste score per minuut. Als je erop uit bent om alleen maar mensen om te leggen dan is Torbjörn de beste optie.

  Wil je weten hoe jouw hero zich verhoudt tegenover de rest, kijk dan eens op Master Overwatch.

  Overwatch

  Verkijgbaar vanaf 24 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.