Master Chief Collection update - SWAT keert terug

  In een nieuwe Halo the Master Chief Collection update wordt niet (wederom) alleen de matchmaking verbeterd, maar keert ook SWAT terug naar de multiplayer als featured playlist.

  In een nieuwe blogpost van ontwikkelaar 343 industries op Halo Waypoint worden de details van de update uitgelegd. De Master Chief Collection update voegt naast verbeteringen met matchmaking ook updates aan de kant van de servers voor matchmaking speleraantallen .Ook SWAT maakt zijn terugkeer in de update:

  SWAT is teruggekeerd als featured playlist. Het biedt een aantal verschillende gamesoorten van Halo 2: Anniversary, Halo 2 Classic en Halo 4 en we maken extra investeringen om Halo 3 toe te voegen aan de rotatie voor een toekomstige update. Met nieuwe updates zullen we andere playlists terugbrengen in de rotatie waaronder Halo: CE, Halo 4, Team Hardcore en toekomstige playlists zoals Team Doubles, Team Snipers en nog veel meer.

  Verder laat 343 Industries weten rekening te houden met de feedback van spelers om te bepalen welke playlists in de rotatie blijven.

  Halo the Master Chief Collection update - nog niet de laatste

  Sinds de release van Halo the Master Chief Collection zijn er al een hele lading aan updates voor de shooter uitgekomen om de problemen met matchmaking op te lossen. Als het goed is, zijn de problemen met de shooter nu grotendeels opgelost.

  Halo: The Master Chief Collection

  Verkijgbaar vanaf 11 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.