Mass Effect Andromeda Xbox One resolutie laat te wensen over

  De Mass Effect Andromeda Xbox One resolutie is geen 1080p (Full HD), maar slechts 900p. Dat blijkt uit een videotest van Digital Foundry. De versie op de PlayStation 4 draait wel op 1080p.

  Deze lagere Mass Effect Andromeda Xbox One resolutie is niet het enige 'probleem'. De resolutie tijdens de engine-gedreven cutscenes ligt namelijk nog lager. Tijdens deze scenes daalt de resolutie op de Xbox One tot net boven de HD Ready resolutie van 720p. De resolutie op de PS4 daalt naar 900p.

  Mass Effect Andromeda Xbox One resolutie niet het enige probleem

  De nieuwste Mass Effect game ligt over drie dagen in de Europese winkels en de aanloop naar de launch is waarschijnlijk niet degene die ontwikkelaar BioWare voor ogen had. Eerst kwam al het nieuws naar buiten dat de multiplayer van de game geen dedicated servers maar een peer to peer connectie zal gebruiken. Vorige week werden de animaties in de game op het internet belachelijk gemaakt. Nu komt er nog de Mass Effect Andromeda Xbox One resolutie bij.

  Mass Effect Andromeda komt 23 maart uit op Xbox One, PS4 en de PC. Ben jij benieuwd naar de game? Lees dan alvast onze hands-on.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.