Mass Effect Andromeda trial komt op 16 maart naar EA Access

  Een week voordat Mass Effect Andromeda in de winkels verschijnt is de game al uit te proberen. Dit kan als je lid bent van EA Access. Je kunt dan alvast 10 uur aan de slag met de Mass Effect Andromeda trial.

  EA Access is de service die EA aanbiedt waarbij je nieuwe games voor de release al uit kunt proberen. Het gebeurde met Battlefield 1 en FIFA 17, maar dus ook met de aankomende Mass Effect Andromeda. Vanaf 16 maart kunnen de leden van EA Access tien uur aan de slag met Mass Effect Andromeda op de Xbox One.

  Voor de PC-gamers is er ook goed nieuws, want de Mass Effect Andromeda trial komt ook naar PC via Origin Access. Dit is hetzelfde als EA Access, maar dan speciaal voor PC. Helaas zijn zowel EA Access als Origin Access niet gratis en moet je er dus voor betalen.

  Met EA en Origin Access kun je niet alleen trials van games uitproberen. Zo krijg je met de service ook vaak korting op aankopen en krijg je daarnaast ook een database vol met games om gratis te spelen.

  Mass Effect Andromeda trial bewaart progressie

  De tien uur progressie die je tijdens de Mass Effect Andromeda trial behaalt gaat niet verloren. Dat meldt de ontwikkelaar op Twitter. Alle progressie van de 'demo' worden overgezet naar de volledige game als hij op 23 maart uitkomt.

  Helaas kunnen de PlayStation 4 liefhebbers niet aan de slag met de Mass Effect Andromeda trial. EA Access is namelijk niet op de PlayStation 4 beschikbaar. Gelukkig komt er wel een multiplayer beta die naar verwachting speelbaar zal zijn voor PS4, PC en Xbox One.

  Mass Effect Andromeda komt op 23 maart 2017 uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Eerder liet Aaryn Flynn, manager van BioWare, weten dat er geen season pass zal komen voor Mass Effect Andromeda.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.