Mass Effect Andromeda trailer getoond op CES

  Naast de bekendmaking van de releasedatum, is er ook een nieuwe Mass Effect Andromeda trailer verschenen op CES 2017. De nieuwe trailer toont nieuwe omgevingen en gameplaybeelden. Hierboven is de trailer te bekijken.

  Op de CES 2017 keynote speech van NVIDIA werd het publiek verrast met een nieuwe Mass Effect Andromeda trailer. De trailer werd in samenwerking met BioWare getoond en toont nieuwe beelden van Mass Effect Andromeda, dat op 23 maart verschijnt.

  Nieuwe Mass Effect Andromeda trailer toont gameplay

  In de nieuwe trailer worden nieuwe gameplaybeelden van de aankomende game getoond. Fans van de serie krijgen met de nieuwe Mass Effect Andromeda beelden nogmaals nieuwe beelden te zien van de aankomende game. In de nieuw verschenen trailer wordt voornamelijk de focus gelegd op de omgevingen en gameplaybeelden.

  In Mass Effect Andromeda nemen spelers de rol van Pathfinder op zich. Deze elite soldaat, ontdekkingsreiziger en gids heeft de taak om een nieuw thuis voor de mensheid te vinden in universum dat nog niet in kaart gebracht is. De game draait op de Frostbite Engine en biedt fans van Mass Effect een geheel nieuw verhaal en karakters, met vernieuwde visuals voor de huidige generatie consoles.

  Mass Effect Andromeda verschijnt op 23 maart voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.