Mass Effect Andromeda teaser verschijnt op YouTube

  Er is een Mass Effect Andromeda teaser verschenen op YouTube. In de video, die hierboven te bekijken is, worden kijkers opgeroepen zich aan te sluiten bij het Andromeda Initiative.

  De Mass Effect Andromeda teaser toont twee personen die vanaf de maan de aarde bekijken. In de video wordt gesproken over de nieuwsgierige en onderzoekende aard van de mensheid, die ons over continenten, oceanen en door het universum heeft laten reizen. De Mass Effect Andromeda teaser gaat verder in op de toekomst die de mensheid heeft, buiten de melkweg.

  Hiervoor roept de Mass Effect Andromeda teaser onderzoekende en nieuwsgierige kijkers op zich aan te sluiten bij het Andromeda Initiative. De trailer wordt afgesloten met een uitnodiging voor het Andromeda Initiative.

  Mass Effect Andromeda teaser

  De trailer dient voornamelijk als teaser om kijkers zich in te laten schrijven voor de nieuwsbrief van Mass Effect Andromeda. In de beschrijving op de website wordt vermeld dat registered recruits, ofwel iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief, de eersten zullen zijn die critical mission information en special training opportunities ontvangen. Dit wijst mogelijk op een closed alpha of beta, waar men voor uitgenodigd kan worden.

  Ook wordt er gesproken over een beloning die spelers ontvangen na het voltooien van het programma. Hierover is nog geen verdere informatie bekend. Het Andromeda Initiative begint op 7 november.

  Er is nog geen releasedatum bekend voor de game, maar door een mogelijke lek werd bekend dat dat wel eens 21 maart zou kunnen zijn.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.