Mass Effect Andromeda release nieuws onthuld

  Volgens Gamepur.com zou de Mass Effect Andromeda release op de E3 een groot evenement worden. Shinobi602, een YouTube kanaal waarop vaak juiste informatie lekt, toont dat de game een grote impact zal maken.

  Volgens Shinobi602 zal de Mass Effect Andromeda release op de E3 een presentatie worden waar fans van de franchise zeker naar uit moeten gaan kijken. Volgens de YouTuber zullen fans er blij worden met wat Bioware van de game zal laten zien.

  Mass Effect Andromeda release wordt een knaller

  Shinobi602 heeft in een interview met een radiostation ook nog gezegd dat Mass Effect Andromeda een project is dat de ontwikkelaar al heel graag wilde realiseren. De YouTuber vergeleek daarna Mass Effect Andromeda met de eerste Mass Effect game en noemde Mass Effect Andromeda de spirituele opvolger van de game.

  Zoals gezegd, is Shinobi602 een vrij betrouwbare bron als het aankomt op informatie die lekt. Veel vaker heeft de YouTuber informatie beschikbaar voor een officiële aankondiging die later (vrij) goed lijkt te kloppen. Ook zeker om deze reden kunnen we deze informatie niet zomaar negeren en zal de E3 presentatie van de Mass Effect Andromeda release waarschijnlijk veel interessante beelden en feiten opleveren.

  Er is nog geen datum voor de Mass Effect Andromeda release, maar volgens de ontwikkelaar zal de game in 2017 moeten verschijnen. Naar verwachting zal Mass Effect Andromeda wel in het eerste kwartaal van 2017 worden uitgebracht.

  Eerder gelekte beelden van Mass Effect Andromeda kun je hier checken.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.