Mass Effect Andromeda release is begin 2017

  De nieuwste Mass Effect game verschijnt niet zoals eerder gedacht eind dit jaar in de schappen, maar zal pas vanaf 2017 verkrijgbaar zijn. Dit heeft Blake Jorgensen, de financiële directeur van EA, vandaag bekendgemaakt. De Mass Effect Andromeda release zal tijdens het eerste kwartaal van 2017 plaatsvinden.

  Dit is bekendgemaakt tijdens de Morgan Stanley Technology, Media and Telecom conferentie. Op deze conferentie vertelde Jorgensen de aanwezigen over het 'geweldige jaar' dat EA te wachten staat. Hij duidt hier op het fiscale jaar. Tijdens zijn speech laat Jorgensen weten dat Mass Effect Andromeda in het vierde kwartaal van het fiscale jaar zal verschijnen, oftewel het eerste kwartaal van 2017.

  Mass Effect Andromeda release in vierde kwartaal fiscale jaar

  Daarnaast heeft Jorgensen het over twee games die in het derde kwartaal van het fiscale jaar zullen verschijnen: de nieuwe Battlefield en de third-party titel die partner Respawn ontwikkelt: de tweede game in de Titanfall serie. Jorgensen benadrukt hierbij dat beide games first-person shooters zijn en dat ze zowel gericht worden op de snelle, actiegedreven shooter markt als op de strategiegedreven markt. Verder spreekt Jorgensen over Mirror's Edge Catalyst, die in het eerste kwartaal van het fiscale jaar zal verschijnen.

  Mass Effect Andromeda zal dus ergens in het eerste kwartaal van 2017 in de schappen liggen. Een exacte datum voor de Mass Effect Andromeda release is op dit moment nog niet bekend. De game werd vorig jaar tijdens de E3 aangekondigd en zal verschijnen op Xbox One, PS4 en PC.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.