Mass Effect Andromeda release bekendgemaakt

  Het nieuwe deel van de Mass Effect saga heeft een verschijningsdatum gekregen. De Mass Effect Andromeda release vindt plaats op 23 maart van dit jaar.

  Electronic Arts, uitgever van de nieuwe Mass Effect, heeft aangegeven dat het spel al over iets meer dan twee maanden binnen Europa te verkrijgen is. Voor deze al vrij snelle release is gekozen omdat de ontwikkelaars van BioWare tevreden waren met het resultaat en in overeenstemming met EA al een datum konden prikken. Volgens Aaryn Flynn, general manager van BioWare, is Mass Effect Andromeda de meest ambitieuze game uit de gehele serie. Mede dankzij het feit dat de game op de Frostbite engine draait.

  Mass Effect Andromeda release komt met verrassingen

  De nieuwe actie RPG, die voortborduurt op het ruimte thema, brengt het gevaarlijke en onbekende naar de woonkamer toe. Spelers worden naar het Andromeda universum gebracht waar zij geconfronteerd worden met de strijd om een thuis op te bouwen. Je neemt een leider van een squad onder de knoppen, waarmee je in third-person iedereen in leven behoort te houden. Nieuwe vijanden en personages worden daarbij gegarandeerd.

  De Mass Effect Andromeda release is op 23 maart voor de Xbox One, PS4 en PC.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.