Mass Effect Andromeda patch fixt animaties niet

  Mass Effect Andromeda komt volgende week uit, maar de pre release is al te spelen en hieruit blijkt dat de animaties in de game niet van de bovenste plank zijn. De Mass Effect Andromeda patch die op dag 1 uitkomt zal daar geen verandering in brengen.

  De Mass Effect Andromeda pre release is al te spelen via de vroege toegang van EA en Origin Access. Spelers zijn erachter gekomen dat de animaties in de game best wel lachwekkend zijn. Gezichtanimaties en de manier van lopen levert nu al tientallen leuke GIFs op.

  Ian Frazier, hoofd designer van de game, heeft via twitter laten weten dat deze pre release de dag 1 Mass Effect Andromeda patch bevat. In verdere reacties vertelt Frasier dat het te laat is om nu nog iets aan de animaties te doen. Andere patches zouden het probleem kunnen verhelpen, maar deze zijn niet op tijd af voor de officiële release.

  Mass Effect Andromeda patch

  Ontwikkelaar BioWare zegt al meer dan 5000 bugs opgelost te hebben sinds februari. De Mass Effect Andromeda patch die meteen vanaf de release te downloaden is, zou de laatste bugs eruit moeten halen.

  Mass Effect Andromeda komt officieel 23 maart uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.