Mass Effect Andromeda patch beschikbaar voor PC

  De Mass Effect Andromeda patch is beschikbaar voor PC. Dat meldt ontwikkelaar BioWare op Twitter. De patch moet meerdere problemen verhelpen, waaronder het beeldscherm dat plotseling op zwart gaat.

  De black screen problemen zijn niet de enige die BioWare verhelpt met de Mass Effect Andromeda patch. Zo worden ook bugs in de mulitplayer verholpen. Hierbij gaat het onder andere om het geluid en problemen met de F-knop van het toetsenbord, die functioneert in-game niet zoals die zou moeten.

  Mass Effect Andromeda patch voor de servers

  Fernando Melo, producer bij BioWare, laat weten dat de Mass Effect Andromeda patch de problemen met de server nog niet oplost. Deze patch rolt waarschijnlijk vandaag of morgen uit. Door de serverfout kunnen sommige uitdagingen niet behaald worden.

  BioWare meldt ook dat het de Apex leaderboards tijdelijk offline haalt. Dit omdat de ontwikkelaar nieuwe berekeningen test voor het bepalen van de ratings. Hoewel de ranglijsten offline zijn kun je nog steeds je eigen Apex rating zien, die van anderen kun je niet zien.

  Mass Effect Andromeda komt 23 maart uit voor Xbox One, PlayStation 4 en de PC. In onze review geven wij de game een hoog cijfer. Ondanks de hoop kleine foutjes die de game bij launch kent, zijn er genoeg aspecten die van het spel een topper maken.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.