Mass Effect Andromeda ontwikkelaar verlaat studio

  Een belangrijke Mass Effect Andromeda ontwikkelaar werkt niet meer mee aan de nieuwe game. Chris Wynn, senior development director, heeft de ontwikkelingsstudio BioWare verlaten.

  Zijn vertrek werd vorige week al aangekondigd via een tweet, waarin Wynn aangeeft te stoppen bij BioWare en Mass Effect Andromeda:

  Deze tweet werd nu pas opgemerkt door media en de website Game Informer heeft BioWare om reactie gevraagd. De studio reageerde als volgt op het vertrek van de Mass Effect Andromeda ontwikkelaar:

  "Chris was een geweldig onderdeel van het team. We willen hem bedanken voor zijn bijdragen en we wensen hem het beste met zijn nieuwe avonturen. De ontwikkeling van Mass Effect Andromeda blijft met volle snelheid doorgaan bij BioWare Montreal, Edmonton en Austin."

  Mass Effect Andromeda ontwikkelaar weg zonder reden te geven

  Waarom Chris Wynn de studio verlaten heeft, is niet bekend. Hij heeft geen reden gegeven voor zijn vertrek en ook uit de reactie van BioWare is niet op te maken waarom hij de studio heeft verlaten.

  Mass Effect Andromeda vormt het nieuwste deel in de Mass Effect reeks en werd tijdens de E3 2015 aangekondigd. De game staat gepland voor een release op Xbox One, PS4 en PC aan het einde van 2016.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.