Mass Effect Andromeda multiplayer details bekend

  Mass Effect Andromeda multiplayer details zijn bekend. BioWare plaatste een video hierover op haar Youtube kanaal. Het betreft de co-op modus van de game.

  In de vijf minuten durende video waarin de Mass Effect multiplayer details worden besproken, is een goede inzicht in de gameplay te zien. Onder meer de maps en wapens worden in de video besproken.

  Mass Effect Andromeda multiplayer details

  Uit de Mass Effect Andromeda multiplayer details blijkt dat de co-op modus bij de lancering bestaat uit 5 maps. Zo is er bijvoorbeeld een map middenin een woestijn en een rondom een asteroïde. De maps bevatten veel mogelijkheden om dekking te zoeken voor alle rondvliegende kogels.

  Wat wapens betreft komt uit de Mass Effect Andromeda details naar voren dat er meer dan 40 unieke wapens in het spel zitten. Deze wapens kunnen elk worden aangepast naar eigen behoefte. Uiteraard zijn naast de menselijke wapens ook de wapens van de aliens beschikbaar.

  Bij de class selectie zijn minstens 25 personages kiesbaar. De personages bestaan uit verschillende rassen en hebben elk hun sterke en zwakke punten.

  Bekijk de video bovenaan de pagina voor gameplaybeelden van de multiplayer van Mass Effect Andromeda.

  Mass Effect Andromeda komt op 23 maart uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Onze eerste indrukken van de game waren positief. Daarnaast kun je in de Mass Effect special alles vinden wat je moeten weten over de nieuwe Mass Effect.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.