Mass Effect Andromeda hoofdpersonage krijgt een naam

  Het nieuwe personage uit Mass Effect Andromeda was tot voor kort nog naamloos. Maar inmiddels weten we ook de naam van het Mass Effect Andromeda hoofdpersonage, tenminste de achternaam. De achternaam van het Mass Effect Andromeda personage is Ryder.

  Shepard zien we zoals je al zou verwachten niet meer terug in de nieuwe Mass Effect. Dit betekent dat je in de ruimte aan de slag moet met een nieuw hoofdpersonage dat interactie heeft met de wereld. We weten door eerdere details in ieder geval dat het personage nog geen commander is in de nieuwe game, maar dat het hoofdpersonage waarschijnlijk nog wat ervaring op moet doen.

  De nieuwe naam van het Mass Effect Andromeda hoofdpersonage gaat dus Ryder heten. Een voornaam is zoals je kunt zien nog niet bekend, maar dit zal waarschijnlijk niet al te lang meer duren.

  Nieuw Mass Effect Andromeda Hoofdpersonage man en vrouw

  In de trailer van EA op haar afgelopen E3 EA persconferentie was zowel een mannelijk als vrouwelijk hoofdpersonage te zien. Waarschijnlijk kun je in de game net als in de vorige delen ervoor kiezen om zowel als man of als vrouw te spelen.

  Mass Effect Andromeda kreeg afgelopen zondag een nieuwe trailer tijdens de E3 persconferentie van EA. In de trailer was nieuwe actie en daarnaast kon je ook meer zien van wat je op het gebied van gameplay van het spel mag verwachten. Een exacte releasedatum is nog onbekend, maar EA liet weten dat meer informatie in de herfst van dit jaar zal komen.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.