Mass Effect Andromeda gameplay getoond tijdens PlayStation Meeting

  Tijdens de PlayStation Meeting zijn er, naast de aankondiging van nieuwe consoles, ook een aantal games getoond. Zo is erMass Effect Andromeda gameplay voorbij gekomen.

  Aaryn Flynn, vice-president van BioWare, heeft het podium tijdens de PlayStation Meeting weten te bemachtigen. Hier luidde hij nieuwe Mass Effect Andromeda gameplay in, die meer pracht en praal van de game toonde. De beelden die getoond zijn, zijn vanaf de PlayStation Pro geschoten. Dit is de nieuwe console van Sony, die op 10 november uit gaat komen.

  Mass Effect Andromeda gameplay is mysterieus

  Tijdens de Mass Effect Andromeda gameplay werd een duistere planeet getoond, die veel dynamische objecten voortbracht. Zo moest de protagonist van platform naar platform springen door middel van een jetpack. Een belangrijke feature in de game wordt het scannen van de organismen om je heen, waarmee je meer informatie over de omgeving vergaart. Mass Effect Andromeda zal ook te spelen zijn op de standaard PlayStation 4.

  Tijdens de PlayStation Meeting zijn ook andere games aan bod gekomen, die getoond werden door middel van de HDR functie van de PlayStation Pro. Onder andere waren er nieuwe gameplay beelden van Horizon Zero Dawn, Call of Duty Infinite Warfare en Days Gone te zien.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.