Mass Effect Andromeda DLC gehint in nieuwe video

  In een nieuwe APEX missie brief is gehint naar mogelijke Mass Effect Andromeda DLC. Dit zou dan de eerste DLC worden die voor de game wordt uitgebracht.

  De APEX missies in Mass Effect Andromeda zijn multiplayer events waarin steeds een nieuw stukje van het verhaal verteld wordt. In aanloop naar de release van deze missies verschijnt er op het Youtube kanaal van Mass Effect elke keer een video die alvast vooruitblikt. In de video die gisteren online verscheen is is een Remnant observatorium te zien en wordt er een bericht ontvangen. Dit bericht lijkt te suggereren dat de quarian ark binnenkort terugkeert.

  Mass Effect Andromeda DLC komt er misschien aan

  De Quarians zitten nog niet in Mass Effect Andromeda, maar de verwachting is wel dat het ras in de toekomst naar de game gaat komen. Het Quarische ras zou op een ark zitten die vertraagd is en daarom later aan zou komen. Met het bericht dat in het Remnant observatorium opgevangen werd lijkt dus gesuggereerd te worden dat de ark met de Quarians er aankomt.

  Het is nog niet bekend of er ook daadwerkelijk iets op deze hint zal volgen. Het zou kunnen dat de Quarians als DLC aan de game worden toegevoegd, maar het zou ook kunnen dat ze simpelweg als speelbare personages aan de multiplayer toegevoegd gaan worden.

  BioWare liet eerder weten de Mass Effect franchise op stand-by te zetten, maar het lijkt er dus op dat er nog wel DLC voor Andromeda uit gaat komen. Wellicht horen we op de E3 2017 meer over een eventuele Mass Effect Andromeda DLC tijdens de persconferentie van EA.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.