Mass Effect Andromeda app lanceert 20 maart

  De Mass Effect Andromeda app is aangekondigd. In de app kunnen multiplayer statistieken worden bekeken en kunnen Strike Team missies worden gestart. De app lanceert wereldwijd op 20 maart.

  Voorloper Mass Effect 3 kreeg in 2012 ook een app. Met die app konden spelers de status in het heelal bekijken en berichten ontvangen van personages uit de game. Net als de Mass Effect Andromeda app kunnen statistieken bij worden gehouden. De app van voorloper Mass Effect 3 werd in 2013 opgeheven.

  Mass Effect Andromeda app details

  Met de Strike Team missies van de Mass Effect Andromeda app kunnen spelers Strike Team missies starten om zo beloningen te krijgen. Spelers kunnen er ook voor kiezen om deze missies zelf te spelen in de multiplayer van het spel. Hiermee verdien je extra beloningen.

  De Mass Effect Andromeda app komt naar zowel IOS als Android. De companion app van Mass Effect 3 kwam enkel uit voor IOS.

  De applicatie is al beschikbaar in enkele landen. In Nederland lanceert de app op 20 maart.

  Eerder werd bekend dat de day 1 patch van Mass Effect Andromeda de animaties niet fixt. Ook de co-op details werden eerder deze week onthuld.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.