Mass Effect Andromeda Ansel Contest van NVIDIA

  NVIDIA kondigt de in-game Mass Effect Andromeda Ansel Contest aan die pc-gamers de mogelijkheid geeft om hun artistieke kant naar buiten te brengen. Dit kun je doen door het creëren en het delen van je beste foto’s door middel van NVIDIA. De foto wedstrijd begint vandaag en loopt tot en met 14 mei 2017.

  NVIDIA

  Om mee te doen moet je in-game beelden vastleggen in Mass Effect: Andromeda met de NVIDIA Ansel software en vervolgens deze beelden delen op Facebook of Twitter met de tag @NVIDIAGeForce en de hashtags #SHOTSWITHGEFORCEGTX en #MASSEFFECT. Voor meer informatie over de wedstrijd kun je terecht op GeForce.com

  Hoofdprijs van de Mass Effect Andromeda Ansel Contest

  De hoofdprijs van de Mass Effect Andromeda Ansel Contest is de Andromeda Initiative Custom PC en, de winnende afbeelding wordt gepost als gratis wallpaper op GeForce.com. Daarnaast kun je ook kans maken op een van de twee GeForce GTX 1080 Ti grafische kaarten en jouw winnende afbeelding wordt ook gepost als gratis wallpaper op GeForce.com.

  Mass Effect Andromeda Ansel Contest

  Mogelijkheden van NVIDIA Ansel

  NVIDIA Ansel is een van de vele manieren om in-game paatjes vast te leggen. Je kan Ansel zien als een camera die geïntegreerd is in je game-ervaring, welke je de mogelijkheid biedt om gameplay vast te leggen dat tot voorheen niet mogelijk was.

  Wanneer NIVDIA Ansel wordt ondersteund door een game kun je de camera bewust bewegen naar elke denkbare positie, filters toepassen, super capture resolutie gebruiken en zelfs in 360 graden vastleggen om het later in VR te bekijken.

  NVIDIA Ansel wordt ondersteund door ARK: Survival Evolved, Conan Exiles, Dishonored 2, For Honor, Kona, Mass Effect: Andromeda, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, Paragon, Snake Pass, Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt, en The Witness. Ansel is ook binnenkort beschikbaar op Lawbreakers.

  Mass Effect: Andromeda

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.