Mary Poppins Returns teaser getoond tijdens Oscars

  Mary Poppins keert na meer dan vijftig jaar terug op het witte doek. Deze kerstmis zullen we herenigd worden met de geliefde kinderjuffrouw. Emily Blunt zal de rol van Mary Poppins gaan vertolken. Er werd eerder al gesuggereerd dat de Disney klassieker er aan zat te komen, maar door deze Mary Poppins Returns teaser worden alle twijfels weggenomen.

  Disney Enterprises, Inc.

  De cast van Mary Poppins Returns zal geen oude bekenden bevatten. Wel kunnen we concluderen aan de hand van de eerste beelden, dat Disney de stijl van Mary Poppins wil blijven behouden.

  Mary Poppins Returns speelt zich af rond 1930. Jane en Micheal Banks, de oppaskinderen uit de vorige film, keren terug als volwassenen. Alleen hebben ze nu hun eigen problemen.

  Zo rouwt Micheal om een persoonlijk verlies. Het is de taak aan Mary om het roer weer om te gooien. Zoals we gewend zijn zal Mary alles uit de kast halen, om het leven van de familie Banks weer op de rails te krijgen.

  Mary Poppins Returns teaser bevat veel verwijzingen naar voorganger

  Aan de hand van de Mary Poppins Returns teaser, kunnen we opmaken dat het verhaal net zoals in het origineel zal afspelen in London. Verder bevat de teaser meer verwijzingen naar haar voorganger, zoals een vlieger. Dit verwijst naar "Let's Go Fly A Kite" een van de nummers uit de originele Mary Poppins film. Daarnaast zien we in de teaser dat Mary via de onderhand iconische zwevende paraplu net als voorheen haar entree maakt.

  De teaser werd tijdens de Oscars naar buiten gebracht.

  Naast Emily Blunt zullen onder andere Meryl Streep, Ben Whishaw, Lin-Manuel Miranda en Emily Mortimer te zien zijn in de nieuwe Mary Poppins film. Mary Poppins Returns zal 25 december in de bioscopen te zien zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.