Marvel's Spider-Man: The Heist DLC pakken onthuld

  Insomniac Games heeft nieuwe details naar buiten gebracht over de nieuwe pakken van Marvel’s Spider-Man: The Heist DLC. Ryan Smith, game director van Insomniac Games, kondigde zijn 3 nieuwe pakken aan op het PlayStation Blog. Verder liet hij ook nog screenshots en nieuwe concept-art zien.

  Smith zei op de blog dat hij de Resilient Suit wil benadrukken. Dit pak is gemaakt door de beroemde Marvel-illustrator Gabriele Dell’Otto. Verder zijn er nog 2 pakken, namelijk het Spider-Man pak van Scarlet Spider II en het Spider-UK-pak uit de Spider-Verse.

  “We hielden ervan om originele kostuums naar de game te brengen, om te beginnen met onze Advanced Suit en verder te gaan met Adi Granov’s Velocity Suit. En ook dit is weer een geweldig exemplaar.”

  Vorige maand kwam er een trailer uit van The Heist DLC. Deze DLC is het eerste hoofdstuk van de driedelige The City That Never Sleeps. In de Spider-Man: The Heist trailer zien we Black Cat, die Spider-Man uitdaagt om haar te volgen op een trein. Hieronder zie je de drie nieuwe pakken, die je vrij speelt zodra je deze missies en challenges in de game haalt.

  Marvel's Spiderman: The Heist DLC pakken op Twitter aangekondigd

  Wij hebben Black Cat nog niet gezien toen we de basisgame speelden op gamescom. Wel zullen er in de DLC allerlei nieuwe missies en challenges beschikbaar zijn die te maken hebben met haar verdwijning.

  The Heist DLC zal op 23 oktober uitkomen voor PlayStation 4. Marvel’s Spider-Man is inmiddels al uit, de game werd namelijk op 7 september uitgebracht.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.