Marvel's Spider-Man Pro Limited Editions onthuld - Heel veel keuze

  Eerder ging er al het gerucht langs dat Spider-Man zijn eigen Marvel's Spider-Man Pro Limited Edition zou krijgen. Sony komt nu daadwerkelijk met een hele grote hoeveelheid speciale consoles in het teken van de spinnenheld.

  Deze limited edition komt gebundeld met het spel en een DualShock 4 controller. De speciale editie komt gelijktijdig uit met de release van de nieuwste Spider-Man game.

  Marvel's Spider-Man Pro Limited Edition

  Deze limited edition Pro bundel is een rode 1TB PlayStation 4 Pro met daarop het iconisch Spider-Man Logo. Zoals op de bovenstaande afbeeldingen te zien valt, is de inbegrepen controller ook rood. De knopjes zullen mooi matchen met witte Spider-Man logo. Bovenaan de pagina vind je een trailer terug van deze nieuwe modellen.

  Bij deze bundel zit ook een voucher waarmee de The City That Never Sleeps DLC kan worden gedownload. Hieronder vind je een afbeelding van deze Spider-Man bundel

  Marvel's Spider-Man Pro Limited Edition

  Nog meer limited edition consoles

  Naast de limited edition Po console komt Sony ook met een bundel waarin je een normale PlayStation 4 en het spel zelf vind. Deze is voor de mensen die niet per se een PlayStation Pro in huis hoeven en een nieuwe Spider-Man voor een wat lagere prijs in huis willen halen. Ook deze Spider-Man PlayStation 4-bundel komt op de release van het spel.Marvel's Spider-Man Pro Limited Edition

  Voor de mensen die niet zo weg zijn van deze rode felle kleur komen er ook nog vier andere speciale Spider-Man bundels waarbij je geen rode maar een Jet Black 500GB of 1TB PlayStation 4 of zelfs Pro console krijgt. Uiteindelijk dus flink wat keuze, al is het nog wel onduidelijk welk prijskaartje Sony aan die nieuwe consoles wil hangen.

  Mocht jij je vast voor willen bereiden op deze bundels, dan hebben wij vast een Marvel's Spider-Man hands-on. Ook publiceerden wij Spider-Man details die duidelijk maken hoe je als Spider-Man door de straten van New York zult slingeren.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.