Marvels Jessica Jones maakt haar debuut op Netflix

  Netflix maakt bekend dat de nieuwe Netflix Original-serie Marvels Jessica Jones voor het eerst te zien is op Netflix op 20 november 2015. Deze première zal in alle landen die Netflix hebben, plaatsvinden om één minuut na middernacht.

  Deze nieuwe serie van Marvel is de tweede release in een reeks van 4 live-action series die exclusief beschikbaar zijn gesteld op Netflix. Eerder verscheen al Marvels Daredevil en later in 2016 zullen nog twee nieuwe series volgen, Marvels Luke Cage en Marvels Iron Fist. Deze series zijn allemaal deel van een tijdlijn die samenkomt in een andere nieuwe serie waarin de personages van de series samenkomen, Marvels The Defenders.

  Marvels Jessica Jones, die gespeeld zal worden door Krysten Ritter, is een voormalige superheldin die haar eigen detective bedrijf opzet nadat haar superheldencarrière aan een tragisch einde is gekomen. Met haar nieuwe baan komt ze oog in oog met mensen met bijzondere krachten in New York City, die ze met al haar kracht probeert te helpen. Jessica wordt naast de harde buitenwereld ook zwaar geconfronteerd met haar innerlijke demonen.

  Marvels Jessica Jones krijgt ster cast

  In de nieuwe serie komen weer veel gaststerren. Jessica Jones' vijand Kilgrave, wordt bijvoorbeeld gespeeld door Doctor Who ster David Tennant. Verder zullen we ook Rachael Taylor tegenkomen die de rol van Patricia "Trish" Walker (Hellcat) zal spelen. Ook zullen we wat karakters tegenkomen van andere series zoals Luke Cage, uit de opkomende serie Marvel's Luke Cage.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.