Marvel's Avengers gameplay bevat cosmetische aanpassingen

  De nieuwe game van Crystal Dynamics geeft je de mogelijkheid om te spelen als de Avengers. Met Iron Man, de Hulk, Thor, Captain America en Black Widow ga je aan de slag. Na een interview dat we hielden met de ontwikkelaars hebben we nu ook een concreet beeld van hoe de Avengers gameplay eruit gaat zien.

  Tijdens E3 2019 spraken we Lauryn Ash, één van de game system designers van Marvel's Avengers en Richard Briggs, de senior brand director. Met het tweetal doken we de diepte in betreffende de Avengers gameplay die we daarvoor achter gesloten deuren zagen. Uit het interview bleek dat de gameplay zowel bekende elementen uit andere games bevat als manieren om de game een lange levensduur mee te geven.

  Zo zijn er drie manieren waarop je je personage kunt aanpassen, waarvan de eerste de manier waarop je met je vaardigheden te werk gaat is. Neem Black Widow bijvoorbeeld. Van nature is ze een vechtersbaas die van dichtbij rake klappen uitdeelt, maar als je je skills anders instelt kun je haar bijvoorbeeld ook vanaf een afstand je gebruiken.

  Volgens Ash komt de tweede manier door middel van gearslots die nog verder inspelen op de manier waarop je de vechtstijl van je personage wil instellen. Door zowel je skills als gearslots te upgraden met een focus op snelheid kun je drastische veranderingen aanbrengen bij je personage. Natuurlijk kun je dit ook doen voor gevechten, waarbij Black Widow dus vanaf een grote afstand kan vechten.

  Marvel's Avengers gameplay bevat cosmetische aanpassingen

  Als laatste bevestigde Ash dat er sprake zal zijn van cosmetische aanpassingen in de Avengers gameplay. Denk hierbij voor nu aan klassieke kostuums van de geliefde vergelders. Wat fans daarbij blij zal maken is het feit dat de cosmetische aanpassingen los zullen staan van de gearslots aanpassingen. Hierdoor kun je dus statistisch goed scoren en dat terwijl je personage eruit ziet als een complete baas!

  Marvel's Avengers komt uit op 15 mei 2020 uit op de PlayStation 4, Xbox One, PC en Google Stadia. Voor meer over E3 2019, kun je naar onze speciale E3 2019-pagina. Daarnaast kun je dit jaar ook vette prijzen winnen tijdens E3 en daarover kun je meer lezen in onze uitgebreide uitleg over onze E3 2019 plannen.

  Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.