Marvel vs Capcom Infinite trailer toont Marvel DLC personages

  In de nieuwe Marvel vs Capcom Infinite trailer worden drie DLC personages getoond van Marvel! Het gaat om slechterik Venom, superheldin Black Widow en anti-held The Winter Soldier. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Marvel vs Capcom is alweer een tijdje verkrijgbaar en staat niet stil wat betreft DLC. Zo werden de vorige DLC personages, Black Panther, Sigma en Monster Hunter, in oktober aan de game toegevoegd. Met de komst van deze trailer wordt de focus gelegd op de volgende drie DLC personages, namelijk Venom, Black Widow en The Winter Soldier. Bekijk hieronder de eerste gameplay beelden!

  Marvel vs Capcom Infinite trailer toont releasedatum

  De drie DLC personages zijn allemaal afkomstig uit het Marvel-universum. Vijand Venom is bekend als slechterik van Spider-Man, Black Widow is als vrouwelijke Avenger te zien in de Avengers films en The Winter Soldier is een assassin en was vroeger de beste vriend van Captain America.

  De trailer toont ons een definitieve releasedatum voor de DLC personages, namelijk 5 december. Ook wij waren over de game te spreken. In onze Marvel vs Capcom Infinite review prezen wij de gave personages en de toevoeging van de Infinity Stones. Alle zes DLC personages zijn aan te schaffen voor €29,99 door middel van de '2017 Character Pass'.

  Marvel vs Capcom Infinite is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Vanaf 5 december zullen Venom, Black Widow en The Winter Soldier als DLC personages beschikbaar zijn!

  Marvel vs Capcom: Infinite

  Verkijgbaar vanaf 19 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.