Marvel vs Capcom Infinite trailer toont DLC personages

  Er is een nieuwe Marvel vs Capcom Infinite trailer uitgekomen. De trailer werpt een blik op de eerste drie DLC personages die je in de game kunt verwachten. Deze personages zijn vanaf 17 oktober beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Eerder gingen er al geruchten dat het complete rooster van Marvel vs Capcom Infinite was vrijgegeven. De game is vanaf 19 september speelbaar en dit gelekte rooster was (op een paar veranderingen na) behoorlijk accuraat. Nu is er een gameplay trailer verschenen voor twee DLC personages, namelijk: Black Panther & Sigma. De trailer kun je hieronder bekijken

  Marvel vs Capcom Infinite trailer toont nog een personage

  Na het zien van de vaardigheden van zowel Black Panther als Sigma, zien we ook Monster Hunter tussen de drie personages staan die gaan verschijnen. Deze drie personages zullen vanaf 17 oktober speelbaar zijn, de andere DLC personages zijn al bekend en moeten nog dit jaar verschijnen. Het gaat om de personages: Black Widow, Venom & The Winter Soldier.

  Alle zes DLC personages zijn aan te schaffen voor €29,99 door middel van de '2017 Character Pass'. Wij zijn uiteraard al uitvoerig met de game aan de slag gegaan, in onze Marvel vs Capcom Infinite Review prezen wij de toevoeging van de Infinity Stones en de speelbare personages.

  De eerste drie DLC personages: Black Panther, Sigma & Monster Hunter zijn vanaf 17 oktober speelbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Marvel vs Capcom: Infinite

  Verkijgbaar vanaf 19 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.