Marvel Vs. Capcom Infinite Collector's Edition beelden onthuld

  Capcom heeft nieuwe foto's vrijgegeven van de beeldjes die je krijgt als je de Marvel Vs. Capcom Infinite Collector's Edition aanschaft. In deze blog van Capcom kun je de beeldjes op losse foto's bekijken en meer informatie vinden over de Collector's Edition.

  De Marvel Vs. Capcom Infinite Collector's Edition gaat 200 dollar kosten en zal in Nederland waarschijnlijk een vergelijkbare prijs krijgen. De uitgave bevat vier beelden, waarvan er twee van Capcom personages en twee van Marvel personages zijn. De beeldjes waar het om gaat zijn van Iron Man, Captain Marvel, Mega Man X en Chun-Li. Ook zitten er zes replica's van de Infinity Stones bij de Collector's Edition.

  Marvel Vs. Capcom Infinite Collector's Edition inhoud onthuld

  Zowel de beeldjes als de Infinity Stones zijn gemaakt door TriForce. Triforce heeft in het verleden al beeldjes gemaakt voor de games Halo, Injustice, Ghost Recon en vele anderen.

  Bij de Marvel vs. Capcom Collector's Edition zit ook de Deluxe Edition van de game, hierbij is een Character Pass inbegrepen waarmee je nieuwe personages in de game kunt ontgrendelen. De pre-order bonus van de game bestaat uit nieuwe kostuums voor de personages Thor, Evil Ryu, Hulk en Mega Man.

  Release

  Marvel vs. Capcom Infinite komt op 19 september uit voor de PS4, Xbox One en PC en wordt op dit moment ontwikkeld door Capcom. De game krijgt een verhaal modus en zal daarnaast Arcade, Training en Mission modi bevatten.

  In de game speel je met de bekende superhelden van Marvel, denk bijvoorbeeld aan Thor, Hawkeye en de Hulk. Daarnaast zitten er ook een aantal Capcom personages in de game, zoals Chun-Li en Mega Man.

  Marvel vs Capcom: Infinite

  Verkijgbaar vanaf 19 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.