Marvel Ultimate Alliance bundel vanaf morgen te koop

  Tijdens het San Diego Comic Con heeft het Marvel games team bekendgemaakt dat het twee van haar games opnieuw uit zal brengen. De Marvel Ultimate Alliance bundel is vanaf morgen online te koop.

  De Marvel Ultimate Alliance bundel bevat de eerste twee delen van de gelijknamige games uit 2006 en 2009. Volgens Marvel games is het spel nog altijd dezelfdfe role-playing game van tien jaar geleden, maar met verbeterde graphics en prestaties. Dit om de games speelbaar te maken voor de PlayStation 4, Xbox One en PC, waarop de Marvel Ultimate Alliance bundel voor uit zal komen.

  De game laat spelers in een team van maximaal vier spelers van Marvel helden strijden tegen alle vijanden uit de wereld. Zo reis je met je team van hoofdstuk naar hoofdstuk en geef je de nodige slechteriken keer op keer een pak rammel, waarmee je XP verdient. Dit kan je in singleplayer doen, maar ook met je vrienden in een co-op modus.

  Marvel Ultimate Alliance Bundel alleen digitaal te koop

  De Marvel Ultimate Alliance bundel verschijnt op 26 juli voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Deze zijn als digitale kopie te koop in de verschillende stores. De bundel kost je 60 euro, terwijl de losse games 40 euro kosten.

  Marvel Ultimate Alliance 2

  Verkijgbaar vanaf 25 september 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.