Marvel Ultimate Alliance 3 release onthuld tijdens The Game Awards

  In 2019 komen alle Marvelhelden in actie op de Nintendo Switch. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order komt namelijk exclusief naar Nintendo's console. De game werd onthuld tijdens The Game Awards met een actievolle trailer die door een dreigende Thanos afgesloten werd.

  Als je van knokken met Marvel helden houdt, dan zit je in 2019 goed met de Nintendo Switch. De eerste grote onthulling tijdens The Game Awards was namelijk te vinden in het Marvel-universum. Helden als Spider-Man, Wolverine, Iron Man, Hulk, Captain America, Black Panther en alle Guardians of the Galaxy schitterden in een trailer die de game onthulde.

  De game belooft een hack and slash game te worden en is in cel-shaded stijl vormgegeven. De helden moeten het opnemen tegen legers vijanden die variëren van klein naar groot. Denk bijvoorbeeld aan de Sentinels die in de X-Men strips op de mutanten jagen. Ook Thanos zal zijn opwachting maken. Zoals voorgaande Marvel Ultimate Alliance delen zal ook deze game multiplayer zijn.

  De game heeft daarnaast ook een subtitel gekregen, namelijk The Black Order. Dit zijn natuurlijk de vier commandanten van de Mad Titan Thanos en ze lijken dan ook een primaire rol te gaan spelen in de game. De trailer maakt duidelijk dat Corvus Glaive en Proxima Midnight in ieder geval onderdeel zijn van de Black Order. Beide personages speelden ook een rol in Avengers: Infinity War.

  Marvel Ultimate Alliance 3 release exclusief voor Nintendo Switch

  Marvel Ultimate Alliance 3 zal in tegenstelling tot zijn voorgangers Ultimate Alliance en Ultimate Alliance 2 exclusief verschijnen voor één platform. In dit geval is het de Nintendo Switch. De subtitel van de game is The Black Order en de game moet ergens in 2019 verschijnen.

  Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  Verkijgbaar vanaf 19 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.