Marvel Ultimate Alliance 3 DLC introduceert de Fantastic Four, X-Men en meer

  Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is nog niet eens uit, maar er wordt nu al gesproken over Marvel Ultimate Alliance 3 DLC. De game introduceert door middel van DLC legendarische Marvelhelden, namelijk de Fantastic Four, X-Men en Marvel Knights. Aan de betaalde DLC zit alleen wel een nadeel zodra deze uitkomt.

  De Marvel Ultimate Alliance 3 DLC voegt dus drie bekende Marvel-teams toe aan de huidige line-up van de game die vrijdag uitkomt. De DLC komt uit door middel van een speciale uitbreidingspas van 19,99 euro, waarbij de teams als aparte DLC-pakketten uitgebracht worden. Het eerste pakket daarvan arriveert in de herfst van 2019, maar bij de release krijg je al een extra kostuum voor Deadpool.

  Er zit alleen wel een addertje onder het gras, want de verschillende DLC-pakketten zijn niet los verkrijgbaar. Dit betekent dat je de uitbreidingspas wel moet kopen als je de extra pakketten wilt. Zelfs als je niet de Marvel Knights wilt of helemaal niets met de X-Men hebt, ben je toch verplicht om de uitbreidingspas te kopen als je met de Fantastic Four aan de slag wilt. Dan kun je ook aan de slag met nieuwe verhaalcontent natuurlijk, want met elk pakket wordt ook een nieuw verhaal voorgeschoteld.

  Aan de andere kant is het niet ongebruikelijk voor een Nintendo Switch exclusieve titel dat de DLC niet los verkrijgbaar is. Hetzelfde gelde namelijk ook voor de DLC van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Die game kreeg twee DLC-pakketten, maar ook die zijn niet los verkrijgbaar. Spelers moeten de uitbreidingspas van 19,99 euro dan ook maar voor lief nemen als ze meer content willen voor Breath of the Wild.

  Marvel Ultimate Alliance 3 DLC is al onthuld voor de release

  De aankondiging van de Marvel Ultimate Alliance 3 DLC komt al voor de release van de game. De titel komt pas vrijdag 19 juli uit op de Nintendo Switch. In de game moet je met bekende Marvelhelden de wereld redden van superschurk Thanos en zijn gevreesde Black Order. In hoeverre de game het verhaal van Avengers: Infinity War volgt, is niet bekend. Daarin waren Thanos en zijn Black Order ook de zogenoemde schurken van het verhaal.

  Kijk jij uit naar Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order? Laat het ons in de reacties hieronder weten! Vergeet ook niet om ons te liken op Facebook, Instagram en Twitter. Ook kun je abonneren op ons YouTube-kanaal, waar we toffe nieuwe video’s plaatsen, zoals de wekelijkse Reageer en Win!

  Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  Verkijgbaar vanaf 19 july 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.