Marvel LEGO gamecollectie aangekondigd door Warner Bros.

  Warner Bros. heeft vandaag aangekondigd dat het bezig is met een Marvel LEGO gamebundel. In de gamecollectie worden de games LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel Super Heroes 2 en LEGO Marvel’s Avengers gebundeld. De bundel komt naar de platformen Xbox One en PlayStation 4.

  De DLC’s die bij de games in de bundel horen krijg je er ook bij. Het gaat hierbij om DLC’s Black Panther, Marvel’s Avengers: Infinity War en meerdere LEGO-packs met personages. LEGO Marvel’s Avengers volgt de verhaallijn uit de Avengers films tot en met Avengers: Age of Ultron. Daarentegen volgt LEGO Marvel Super Heroes en origineel verhaal, het vervolg op dat verhaal werd geschreven door Kurt Busiek.

  In de game kunnen meer dan 200 personages worden vrijgespeeld, waaronder de originele Avengers: Captain America, Hulk, Black Widow, Thor, Iron Man en Hawkeye. De Marvel LEGO gamebundel komt op 15 maart uit op platformen Xbox One en PlayStation 4.

  Marvel LEGO gamecollectie losse delen

  De games zijn ook nog los verkrijgbaar. LEGO Marvel Super Heroes 2 heeft als enige van die Marvel LEGO games in de bundel een Nintendo Switch versie. Alle delen zijn door ons daarnaast afzonderlijk gereviewd. Hieronder staan de linkjes naar de reviews!

  Wat vind jij van deze Marvel LEGO games en welke van de drie vind jij de beste? Laat het ons weten in de comments! Groot Marvel Fan? Lees dan onze special over de Avengers 4 theorieën.

  LEGO Marvel Super Heroes 2

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.