Marvel Heroes stopt volgens Disney

  Disney heeft gemeld dat Marvel Heroes stopt. De PC-game is ook naar de PlayStation 4 en Xbox One gekomen en bestaat al sinds 2013.

  Marvel Heroes verscheen als eerst in 2013 op PC en is een MMO met bekende Marvel personages. In onze Marvel Heroes review waren wij over de game te spreken en prezen wij de grote hoeveelheid aan personages. De game is later opnieuw uitgebracht onder de naam: Marvel Heroes Omega en verscheen voor PlayStation 4 en Xbox One. Nu is de levensduur van de game voorbij, aldus Disney.

  Marvel Heroes stopt vanwege einde samenwerking

  De reden waarom Marvel Heroes de deuren gaat sluiten heeft te maken met uitgever Gazillion Entertainment. De samenwerking tussen Marvel en Gazillion is namelijk voorbij. Er is niet gekozen om deze samenwerking voort te zetten en om deze reden zal Marvel Heroes binnenkort verleden tijd zijn. Vertegenwoordigers van Marvel gaven het volgende commentaar:

  ''We vinden het spijtig om aan onze Marvel Heroes fans te melden dat onze relatie met Gazillion Entertainment is afgelopen en dat de game zal stoppen. We willen alle spelers bedanken die Marvel Heroes hebben gespeeld en houden jullie op de hoogte''.

  Spelers van Marvel Heroes zullen op de hoogte worden gehouden van de toekomst. Een exacte datum wanneer de game niet meer speelbaar zal zijn is namelijk nog niet bekend.

  Marvel Heroes 2015

  Verkijgbaar vanaf 4 june 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.