Marvel games details en ontwikkelaars worden binnenkort onthuld

  Marvel games details en ontwikkelaars komen eraan. De comicmaker heeft grootse plannen in de game-industrie en daar zullen we binnenkort meer over te horen krijgen.

  Marvel heeft zich in een interview met website Gamespot uitgelaten over de games die er aan zitten te komen met betrekking tot het Marvel universum. Veel concrete details zijn niet voortgekomen uit het gesprek, maar Marvel laat duidelijk horen dat ze passie heeft succesvol te worden in de game-industrie.

  Op het moment weten we dat Insomniac werkt aan Spider-Man voor de PlayStation 4 en Crystal Dynamics werkt aan een Avengers game voor meerdere platformen.

  Marvel games details

  Bij deze games zal het niet blijven. Marvel laat weten dat ze naast de huidige projecten nog veel aankondigingen in de planning heeft staan met betrekking tot games. De ambitie is er om grote titels te maken die erg succesvol kunnen worden in plaats van kleinere titels. Naast grote consolegames zullen er ook games voor mobile gemaakt worden in het Marvel universum.

  In het gesprek maakt Marvel duidelijk dat games steeds belangrijker worden in haar visie. Het staat nog niet op dezelfde rang als films en televisie, maar het groeit wel die richting op. We zouden binnenkort dan ook meer te horen moeten krijgen over de aankomende projecten die bij verschillende ontwikkelaars in de maak zijn. Mogelijk is het bedrijf aanwezig op E3 2017 om een nieuw project te tonen.

  Nieuwe Marvel karakters

  De games zullen logischerwijs in het Marvel universum afspelen, maar Marvel laat expliciet weten dat we niet alleen maar comic karakters hoeven te verwachten. Ontwikkelaars worden vrijgelaten om zelf ook karakters te verzinnen die toegevoegd kunnen worden aan de officiële Marvel lore. Games zouden zelfs compleet nieuwe Marvel werelden mogen creëren, al impliceert Marvel dat dit op het moment nog niet van toepassing is.

  Afgelopen E3 werd er een Spider-Man game aangekondigd exclusief voor de PlayStation 4. Insomniac Games, ontwikkelaar van de Ratchet & Clank games, werkt aan de game. Deze game zal ook aanwezig zijn tijdens E3 2017.

  Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.