Marvel Fox films geschrapt vanwege deal met Disney

  Enkele films van Marvel en Fox zijn geschrapt en dit heeft te maken met de Disney deal. Marvel pakt de films waarschijnlijk zelf op, maar niet meer in samenwerking met Fox. Dr. Doom en Gambit staan onder andere op het lijstje van geschrapte films.

  Helaas, we kunnen de films uit onze agenda halen. Sommige films, zoals Gambit, waren niet heel ver met de voorbereidingen. Zo werd van Gambit alleen de releasedatum bekendgemaakt en het feit dat Channing Tatum (21 Jump Street) de hoofdrol had gekregen.

  Wat er precies gaat gebeuren met de films die voor nu geschrapt zijn is nog niet duidelijk. Wel komen de aankomende films New Mutants en X-Men: Dark Phoenix naar de bioscoop. Deze twee zullen de laatste Marvel films van Fox zijn.

  Andere films zoals Kitty Pryde, Silver Surfer en Multiple Man zijn ook niet meer in de maak. Deze films waren aangekondigd, maar er was verder nog geen informatie bekend. Hierdoor werd er al gedacht dat deze films niet zouden verschijnen.

  De plannen voor de Marvel Fox films

  Het houdt hier niet bij op, want Marvel is wel van plan om sommige films zelf nog op te pakken. Zo staat X-Force in het lijstje met films die niet meer in samenwerking met Fox worden gemaakt. Er is een kans dat Marvel nog doorgaat met X-Force, omdat het filmen over enkele maanden van start zou gaan. Het zou niet heel slim zijn om X-Force te laten vallen. Deadpool is namelijk aanwezig in deze film en dit karakter is erg geliefd.

  Deadpool kwam recent nog voor in Once Upon a Deadpool. Deze PG-13 versie werd matig ontvangen, dus wie weet wat de toekomst van Deadpool inhoudt.

  Hoe X-Men: Dark Phoenix en New Mutants straks gaan scoren is de grote vraag. X-Men: Dark Phoenix verschijnt op 6 juni 2019 in de bioscoop. New Mutants is vanaf 1 augustus 2019 te zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.